❓سوالی که مطرح شده، در این مورد است:
میخواستم بپرسم که آیا میتوانید تفاوت میان کتهای دو طرف دکمهدار و یک طرف دکمهدار را توضیح دهید و در چه شرایطی باید هر یک از این دو را پوشید؟
بگذارید به پیش رفته و ابتدا با پاسخ به دومین بخش از سوال آغاز کنیم.
نمیتوان هیچ رخداد خاصی را ذکر کرد که نتوانید هر یک از دو کت بالا را بپوشید یا رخداد خاصی نیست که صرفاً باید یکی از این کتها را در آن به تن کنید.
میدانم که کت دو طرف دکمه همخوانی بیشتری برای کتوشلوار دارد، اگرچه میتوانید کتهای دو طرف دکمه را در بلیزرها نیز مشاهده کنید.
اگرچه آنها بهعنوان کتوشلوار پوشیده نمیشوند، اما باید فرم رسمیتری از شلوار را در کنارشان استفاده کنید.
شما نمیخواهید بلیزر دو طرف دکمه را با شلوار جین بپوشید، زیرا معمولاً کتهای دو طرف دکمه رسمیتر از یک طرف دکمهها هستند.
اما ازآنجاییکه از زمان جنگ جهانی دوم به اینطرف، کتهای یک طرف دکمه در سرتاسر دنیا محبوبیت زیادی پیدا کردهاند و هماکنون کتهای دو طرف دکمه در درصد اندکی از کتوشلوارها یافت میشوند، اکثر افراد این تمایز را تشخیص نمیدهند.
خوب، بیایید در مورد تفاوت میان یک طرف دکمه و دو طرف دکمه صحبت کنیم. اکثر ما با کتهای یک طرف دکمه آشنا هستیم. آنها با یک، دو، سه و گاهی اوقات چهار یا پنج دکمه عرضه میشوند.
کتهای یک طرف دکمهی. تکدکمه، دودکمه و سهدکمه بیش از ۹۴ درصد از تمامی کتهای موجود را تشکیل میدهند و آنها را میتوانیم بهصورت عمده در لباسهای رسمی مشاهده نماییم.
مورد بزرگی که میتوان در کتهای دو طرف دکمه مشاهده کرد، این است که آنها دارای پارچهی بیشتری هستند که از چپ به راست تا میشود. مقدار بزرگتری از پارچه را مشاهده میکنیم که تا میشود و بهجای یک ردیف دکمه، دو ردیف از آنها وجود دارد.
معمولاً یا چهار دکمه داریم که بهصورت مساوی در طرفین کت قرار دارند یا شش دکمه داریم که در واقع فرم اصلی و کلاسیک کتهای دو طرف دکمه محسوب میشود. کتهای چهار دکمهای بعدها معرفی شدند.
در میان این موارد، میبینیم که مدل بستن دکمه نیز فرق میکند. معمولاً اگر سه دکمه در یک طرف و سه دکمه در سمت دیگر کت داشته باشیم، دو شیرازه را مشاهده خواهیم کرد؛ گاهی اوقات تنها یک شیرازه مشاهده میشود. زمانی که دو دکمه در طرفین دارید، باز هم دو شیرازه و گاهی اوقات یک شیرازه را مشاهده خواهید کرد.
زمانی که یک شیرازه دارید، آن شیرازه به پارچهی تاشدهی طرفین کت اجازه میدهد که به بخش پایینتری متمایل شوند و همین امر نوعی خط عمودی و اندکی خطای دید ایجاد میکند.
Duke of Kent
را مبدع کت چهاردکمهای میدانند مزیت کت دو طرف دکمه این است که شیکتر بوده، برش بیشتری دارد و البته اندکی باکلاستر است، زیرا افراد کمی میتوانند چنین کتی را پیدا کنند و افراد کمتری موفق به پوشیدن آن میشوند.
کتهای دو طرف دکمه باید شیکتر باشد، زیرا نهتنها باید به چیدمان دکمهها بلکه باید به پارچهای که در طرفین کت تا میخورد، توجه بیشتری کرد. همواره پارچههای تاخوردهی نوکتیز را در کتهای دو طرف دکمه مشاهده میکنیم که دلیل دیگری مبنی بر رسمیتر بودن این کتها محسوب میشود.
آخرین موردی که میتوانم در مورد کتهای دو طرف دکمه بگویم، این است که آنها تنوع کمتری دارند، مثل موقعیتهایی که میخواهید حس راحتی بیشتری داشته باشید؛ هیچگاه کتهای اسپرت مدل دو طرف دکمه دار را پیدا نخواهید کرد.
بهنوعی از کلمات متناقض استفاده میشوند. اسپرت بودن یک کت بدین معناست که یک کت غیررسمی بهصورت عادی در کوچه و خیابان کاربرد دارد،درحالیکه کت دو طرف دکمه رسمیتر و ردهبالاتر محسوب میشود. مخلوط کردن این دو همانند اختلاط روغن و آب است و مسلماً نمیخواهید این کار را انجام دهید.
اما بلیزر پوشاکی است که در آن دو طرف دکمه را مشاهده خواهید کرد. بلیزر اندکی رسمیتر از کت اسپرت بوده و در صدر فهرست کتوشلوار و کراوات مشکی قرار دارد.
امیدوارم این مباحثه به شناخت شما یاری رسانده باشد. آخرین موردی که در مورد کت دو طرف دکمه میخواهم بگویم این است که در چیدمان ششدکمهای سراغ مدلهای Y بروید و اصلاً از مدل V استقبال نکنید.
اگر یک مدل دو طرف دکمه دیدید که دکمههایش V شکل هستند، یعنی در بالا از یکدیگر فاصله داشته و با حرکت به سمت پایین به هم نزدیک میشوند، بدانید که با یک کت دارای طراحی کلاسیک مواجه نیستید. این مورد کوچکی است که در کتهای دو طرف دکمه به آن دقت میکنم
منبع: realmenrealstyle
برای ثبت آگهی خود در وبسایت جیب نت لطفا اینجا کلیک کنید