با کلیک بر روی 1+ جیب نت را در گوگل محبوب کنید
چای ایرانی بخریم یا خارجی؟

چای ایرانی بخریم یا خارجی؟

چای ایرانی بخریم یا خارجی؟ در پست قبلی آموزش درست کردن کاپوچینو را به شما یاد دادیم و گفتیم ایرانیان حدود یک قرن است که چای می نوشند

اولین کسی که چای را به ایران آورد شخصی بنام کاشف السلطنه بود،او شهر لاهیجان را برای کشت چای مناسب دانست بدین ترتیب اولین شهری که چای را پرورش می داد لاهیجان شد،اما کم کم سایر شهرهای شمالی کشور بدلیل مساعد بودن شرایط پرورش گیاه چای ترغیب به پرورش آن شدند،به این ترتیب شهرهایی مثل فومن،املش،ماسوله و … به پرورش گیاه چای رو آوردند

چای در ایران طرفدار بسیاری دارد به طوری که تقریبا در هر خانواده ۴ نفره ایرانی ۳ نفر در روز چای مینوشند

جالب است بدانید چای پرطرفدارترین و پرمصرف ترین نوشیدنی جهان بعد از آب است

متاسفانه در ایران با وجود محصولات داخلی فقط ۱۴% مردم چای ایرانی می نوشند و ۸۶% تمایل به مصرف چای خارجی مثل چای کشور سیلان و هند دارند

اما چرا با وجود محصول داخلی مردم به سمت چای خارجی می روند؟

  1. برند معتبری از چای ایرانی حمایت نمی کند
  2. تبلیغات گسترده ای از چای ایرانی نمی شود
  3. قیمت چای مرغوب ایرانی بدلیل بالا بودن قابل صادرات نیست
  4. روش پرورش چای در ایران قدیمی شده و با سطح بین الملل فاصله دارد

چای ایرانی بخریم یا خارجی؟

متاسفانه اکثر برند های معتبر ما چای خارجی مثل سیلان را بسته بندی می کنند و از چای وطنی حمایت نمی شود

اما بعضی از همین برند ها برای کاهش هزینه های خود بخشی از حجم چای ایرانی را با چای خارجه مخلوط و به اسم چای خارجه می فروشند

تبلیغات عنصر دیگری است که باعث آشنا شدن مردم از محصولات وطنی می شود اما متاسفانه اصلا تلاشی در این حوزه نشد حتی ادارات دولتی ما هم از چای ایرانی استفاده نمی کنند که این یک فاجعه برای صنعت چای در ایران است

در ایران به دلیل سنتی بودن روش تولید و فاصله گرفتن از رقبای خارجی خود محصول مرغوبی دست مشتریان نمی رسد و متاسفانه همیشه یک قدم از رقبای خارجی عقب هستیم

در ایران شاید هر سال حدود ۵ هزار تن چای با کیفیت تولید شود که پیدا کردن آن کار هرکسی نیست.چای با کیفیت هم قیمت بسیار بالایی دارد و برای صارات مناسب نیست که این هم دلیلی بر کاهش فروش چای ایرانی است

اما چای خارجی،معروف ترین چای خارجی که در ایران مصرف می شود از کشور سریلانکا است،با تشویش کشور انگلستان در قرن ۱۹ پرورش چای در سریلانکا آغاز شد و از آن رو که باب شده اسم محل تولید کننده را بروی چای می گذارند این محصول با چای سیلان شناخته می شود

چای سیلان،این محصول وارداتی با چند کیفیت بفروش می رسد که بهترین آن کیلویی ۳۵ تا ۵۰ هزار تومان قیمت گذاری می شود

بیشتر چای سیلان موجود مختلط هستند و پیدا کردن جنس با کیفیت سخت است

کمی بیشتر درمورد چای ایرانی بدانیم:

  1. بهترین نوع چای ایرانی،چای ممتاز سیاه است
  2. بهترین فصل خرید چای سیاه فصل بهار است
  3. مدت زمان دم کشیدن چای ممتاز ۱۰ تا ۲۰ دقیقه می باشد
  4. قیمت چای ممتاز کیلویی ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان معامله می شود
  5. چای فصل تابستان و پاییز عطر و طعم کمتری نسبت به چای بهار دارند

 

جالب است بدانید چای سبز همان چای سیاه است و فقط روش فراوری آن متفاوت می باشد

چای سبز سرشار از آنتی اکسیدان می باشد و نوشیدنی پرطرفدار چینی ها محسوب می شود همچنین نوشیدن این گیاه سبب چربی سوزی و لاغری می شود،ایران یکی از تولید کنندگان چای سبز است،چای سبز ایرانی با قیمت حدودی کیلویی ۱۴ تا ۱۸ هزار تومان بصورت فله بفروش می رسد

پیشنهاد ما به شما یکبار امتحان چای ایرانی است

با این کار به اقتصاد کشور و کشاورزان زحمت کش ایرانی کمک خواهید کرد

 

برای ثبت آگهی خود بصورت رایگان در جیب نت اینجا کلیک کنید

برای خواندن سایر مطالب سایت لطفا اینجا کلیک کنید

پاسخی بنویسید

برای درج آگهی رایگان در سایت جیب نت به آدرس www.jibnet.ir مراجعه نمایید. رد کردن